Get Adobe Flash player

Lumos

Lumos, den første Race, skabt af Månegudinden som hendes børn på Legemet.

Skabt ved foden af Centerbjerget har de siden spredt sig til det meste af Legemet.

Udseende: Lumos er væsner af kød og blod, men ligner væsner af lys. De har er høje og har lange tynde lemmer i forhold til mennesket. Deres hud lyser svagt som månen, men deres hår lyser stærkt som solen, som en glorie. De har store fremmedeagtige øjne.

Arkitektur/beklædning: Deres bygninger er store og lavet af krystal, vendt mod himlen i tilbedelse af deres skaber. De bærer ikke ofte tøj, men når de gør er de inka-inspireret.

Skikke: Eftersom at Lumos ikke ældes er der mest bemærkelsesværdige skik at de laver ofringer af Sjælefyldte væsner til Månegudindens ære, således at nye stjerner kan komme tilbage på himlen. Denne skik medfører at de foretrækker at slå deres fjender ihjel og tager kun fanger når det er yderst nødvendigt.

Fordele: Månegudinden har gjort det nemt for Lumos at benytte magien.

Vigtige steder:
Stjerne Øen - Lumos’ Ø under den vestlige arm. Beskyttet af drabelige månestensbjerge, som holder ubudne gæster ude. Kun enkelet rute kan man sejle derind, men denne kan man kun få adgang til via bønner til Månegudinden ved en nærtliggende ø.

Lumia - Den Første By, Lumia er Lumos krystal by på Stjerne Øen.

Lyæk - Den Anden By, Lyæk blev bygget på guden Gæks bud og der er en udpræget tilbedelse af Gæk i Lyæk. Lyæk er navngivet efter sammensætningen af Lys og Gæk.

Vigtige personer:
Shee - Et enestående væsen, sammensmeltningen mellem et ikke lysende Lumos og en Skarabæ-bille, som starten på foreningen mellem kæmpe Skarabæ-billerne og Lumos-racen. Shee bragte ofringerne til Lumia.

Glød - Den røde Lumos, Høsteren af Sjæle, Lumos Krigs-avatar er en Lumos der istedet for det ellers almindelige blege lys lyser rødt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.