Get Adobe Flash player

Kriminalitet i Marienburg

Marienburgs underverden er et virvar af opportunistiske bander, der kæmper mod hinanden for at få de bedste territorier og derigennem mest handel. Banderne, styret af Underrådet, som igen er styret af Hermann de Visser, også kaldet Fisken. Underrådet er selvfølgelig rådgivet af en repræsentant fra Ranald kirken. Underrådet fordeler Marienburgs områder således at mindst mulig blod bliver spildt.

Underrådet profitere på dette ved at kunne afpresse Højesterådet grundet den store mængde kriminelle som er under deres kontrol. En mangel på kontrol af banderne vil medføre at Højesterådet står stærkere overfor de kriminelle og derigennem kan slå hårdere ned på dem. Så banderne respektere Underrådet, så længe det er til deres egen fordel.

Højesterådet benytter sig af et vægterkorps kaldet Sorthætterne til at opretholde lov og orden.

Problemet

Underrådet er, på nuværende tidspunkt, skubbet ud af Marienburg af Det Kejserlige Laug. De mange kriminelle fra Kejserriget er velbevæbnede og de fleste har haft militær tjeneste.

De fleste bandeledere er blevet nød til at gå under jorden eller søge militærtjeneste indtil de kan komme tilbage, stærkere endnu.

Det Fri Kompagni består af en blanding af lejemordere, røvere, fribyttere, lakajer, klatre tyve, hælere, smuglere , bøller, overfaldsmænd, snydere, undslupne fanger, låne-hajer, tosserods handlere mm.

Alle med deres private mål at komme tilbage med guld og hædr og tage Marienburgs områder tilbage.

Banderne:

Et Øje Kat fra Sydhavnen. Deres tegn er et lille et øjet katte hoved. Nye i banden bliver ikke fortalt af det ofte er af et fladt læderstykke og bringer uheld på sig selv ved at bruge et rigtigt kattehoved.  Ranald, Heldets Herre, har jo katten som favourit dyr. Det sortere ofte de dumme aspiranter fra. Medlemmer: Migal, Panser og Tobias

De Grå Masker fra Nordhavnen. Deres tegn er en maske. Maskerne er blevet kendt i den sidste tid, ved at udføre grusomme overfald og ofte vellykkede på Det Kejserlige Laug. Deres vurdering af Ranalds bud: Kun en dårlig tyv tager en dolk med på rov, er at medbringe mere drabelige våben. Nogen mener det er et tegn på idioti andre ser det måske mere som lettere blasfemisk effektivitet.

Den Sorte Loge har hovedsæde på Markedspladsen. Deres tegn er en sort krone og kalder hinanden for Loge-bror/søster.  Den Sorte Loge er Sothætternes fjende nr. 1. Derfor er Den Sorte Loge gode navn også ofte blevet tilsmudset med rygter om tilbedelse af forbudte guder. Khaine epsioden var særdeles underholdende. Ham der skrev avisen blev besøgt hver nat med blodrøde blomster. Sorthætterne kunne intet gøre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.