Get Adobe Flash player

FAQ

© Mai Isager Nielsen (2010)

Følgende spørgsmål er blevet stillet:

Spm.: Hvis deltageren kommer til skade, vil der da blive åbnet mulighed for at komme på venteliste?

Svar: Der vil på ingen måde blive ydet venteliste service. (Især fordi du implicit  truer med at gøre skade på min deltager, dvs. mig) 

Spm.: Hvordan skriver man en halv med romertal?

Svar: Romerne brugte hverken halve, kvarte eller lign. eller negative tal.

Spm.:  Hvad! Hvordan kan det lade sig gøre?

Svar: Kig på Ebay, alt kan købes og sælges der…

Spm.: Hvornår løfter du sløre bare en lille smule?

Svar: Festen lørdag.

Spm.: Men, smukke mand, hvor er linket?

Svar: www.migal.dk Sry

Spm.: Er krudtvåben tilladt?

Svar: Eftersom det strider imod de brettonske ridderes etik at benytte sig af afstandsvåben ville det umiddelbare svar være nej. Dog har arrangørerne tænkt over det og mener at det ville give en god scenografisk effekt ved at medbringe krudtvåben og lægge dem på jorden for derved at symbolisere at gralridderen har smidt våbnet væk i en stolt gestus. Ikke at der bliver kastet med replikapistoler, men det skal være implicit at de er blevet smidt med tidligere. Eftersom der ikke vil fremgå kamp er det ligegyldigt.

Spm.: Kan jeg få særlig mad serveret da jeg pga. personlige problemer (antabus) ikke tåler alkohol?

Svar: Det er meget trist og jeg ser at jeg har lavet et større problem der marginalisere folk med alkoholproblemer. Der er ikke så meget andet at gøre end at give en kvaj bajer til efterfesten.

Spm.: Er det muligt at spille bager? Har et færdigt koncept oplæg fra Mellem Kejser og Kone som jeg tænker at genbruge.

Svar: Eftersom at det episke Krigslive VI½: Vor Ridder Venter og det social realistiske Mellem Kejser og Kone rent fakitsk har en samarbejdsaftale, så er det muligt at overføre karaktere imellem de to scenarier og deltage i begge, hvis man blot har deltaget i det ene. Dette sker uden at det er nødvendigt at betale deltager gebyr eller behøver at læse nogen hjemmesider. Ens Erfarings Point (XP) kan tages med fra Mellem Kejser og Kone og til scenariet Krigslive VI½ får man ekstra 72+1d20 der kan bruges til enten at opgradere ens Kone eller til at købe egenskaben “Har set en Gralridder” [100XP]. Yderligere spørgsmål omhandlende Mellem Kejser og Kone bør stilles til vilkårlige og ikke mig.

Spm.:Skal i ikke starte med at have spillere nok?

Svar: He he. Det spørsgmål kommer på FAQ’en en dag. (Når jeg er holdt op med at være bitter)

Spm.: Er det noget man må komme og være tilskuer til, det her?

Svar: Det er et offentligt område og… jeg tror heller ikke at både arrangøren og deltageren ku…nne mosle dig ud af området.

Spm.: Kan man evt komme på en uofficiel venteliste, hvis man gerne vil bruge sine [E]lite-point til dette?

Svar: Så hvis den nuværende deltager der skal spille gralridder ude i skoven ikke kan komme, så kan du tage over og spille gralridder? Sejt. Helt uofficelt ja. ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.