Get Adobe Flash player

Okuma

Okuma blev skabt af Rabius gale handling. Rabius flænsede en del af den røde måne Vredens Øje og hvor stykket landede kom der et krater, kaldet Trodsens Grav. Udfra denne katastrofe fødtes racen Okuma, der slægtede Rabius på i udseende.

Udseende: Halvstore, sortskinnede, stærke væsner med horn.

Arkitektur/Beklædning: Inspireret af det romerske kejserrige for Okuma i Reidiheim. Inspireret af Japan under shoguns i Ikari og Shori.

Skikke:

Fordele:
Okuma er de dygtigste nærkampskæmpere på Legemet og de har mestret at flyve på Wyverns.

Vigtige steder:
Reidiheim – Reidiheim sank i jorden under krigen mod Kongeslægten, da både Rotter og Ikari gik sammen om at indespærre Rabius i Vredens Øje. Reidiheim er først ved at vænne sig til at være i Legemets undergrund, og tabet af Kejser Rabius har skabt interne konflikter om magten.
Reidiheim er styret af to konsuler, der er rådgivet af et senat. Rotter bliver holdt som slaver. I Reidiheim er gladiatorkamp anset for god underholdning.

Ikari- Ikari, også kaldet Harmoniens Tjenere, er en sekt indenfor Okuma skabt af Vreden. Sekten flyttede fra Trodsens Grav og til Harmoniens Dale. Byen er styret af shoguns i et feudalt styre under Kejseren.

Vigtige personer:
Rabius- Vredens Første Barn, skaber af racen Okuma og ham som smadrede den Røde Måne. Han er på nuværende tidspunkt fanget i Vredens Øje efter en fejlslagen krig mod Nederby, Kongeslægten og Menneskene på Legemet.

Kejseren- Den usete og unavngivne Kejser af Ikari. Trods Okumas indbyggede onskab holder han dem til en godhedens sti.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.