Get Adobe Flash player

Nitter

Nitterne var oprindeligt Nisser, men de gravede dybt og Den Ondes Legeme forpestede deres sjæle. Efter lang tid i Undergrunden er de blevet helt anderledes.

Udseende: En nitte er lavere en et menneske, men mere kompakt. Dog er de i modsætning til Nisser, mere senede og klamme. Han har meget langt skæg og er oftest næsten skaldet. En kvindelig Nisse ville ofte også have lidt skæg.

Arkitektur/Beklædning: Nitternes beklædning er ofte laset og ødelagt tøj. Mest markant er deres lange sorte huer, som viser status Nitterne imellem. Deres bygninger er huleagtige og deres symboler er inuit-inspirerede.

Skikke:
En nitte vil altid gemme sit skaldede hoved med sin hue i skam. Deres hue er dog også deres Ære og på den er påsyet underlige symboler og tekster, der viser deres gerninger i livet.

Nitterne lever i et teokrati, hvor præsterne og troldmænd styrer. Det er meget ustyret, men Nitter har dog en stor intern loyalitet. Magten skifter tit, efter hvem der rent faktisk har den, og ikke så meget baseret på titler.

Fordele:
Nitterne er de eneste der fuldt ud behersker sjælemagi.

Vigtige steder:
Hjertaheim- Nitternes fødeby. Bygget i hjertet af Legemet, under Centerbjerget. Denne by er nu en ruin, ødelagt under mystiske og katastrofale omstændigheder, sandsynligvis lavet af Nitterne. Det var i denne by at den første og største sjælesten blev skabt.

Førsdyb- Nitternes første by og deres hovedstad. Det første sted for Den Første Sjælesten. Den er en enkelt gang blevet ødelagt af en hær af Lumos og Nisser, men blev befolket igen.

Hviskestand- Anlagt af Nitter, som flygtede fra Førsdybs ødelæggelse. Nitterne bar den Første Sjælesten hertil. Byen er dog hovedsageligt i de Stjernetros vold, efter at den Første Sjælesten forsvandt.

Jadedyb- En by anlagt for at plage menneskene i De Titusind Jadehuller. Nitterne tog en told, kaldet Den Bitre Pagt eller Nittegælden, i sjæle fra byen. Senere hen lagde Jadedyb de Titusind Jadehuller øde og ofrede alle indbyggere til en Ny Stor Sjælesten.

Vigtige personer:
Gumril Hjertatro- Den første Nitte. Ham, der førte halvdelen af Nisserne ned i dybet og som derved blev til Nitter.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.